fredag 31 augusti 2018

Intressanta övergångar

Sommaren är alltid intressant för alla basketfantaster och i synnerlighet för alla NBA fans. Det är då många av de stora övergångarna sker och lagen putsar till laggupställningarna inför säsongen.

Vad har hänt denna sommar? Den stora snackisen var helt klart att Lebron James valde att lämna Cleveland Cavaliers, laget där han spelade fyra finaler med men endast en vinst, för att skriva på för Los Angeles Lakers. De här gör Lakers till ett mycket intressant lagbygge med superstjärnarn Lebron och unga lovande spelare som Lonzo Ball och Kyle Kuzma. Några andra intressanta spelare som Lakers har värvat som absolut inte får glömmas är de rutinerade spelarna Rajon Rondo, JaVale McGee och Lance Stephenson. 

Golden State Warriors som redan har en extremt starkt lag värvarde DeMarcus Cousins som är en av de bästa centrarna i ligan. Vi får inte heller glömma att sveriges ända NBA-spelare Jonas Jerebko har skrivit på för klibben!

Houston Rockets intressantaste värvning i somras var Carmelo Anthony. Rockets får in en rutinerad spelare som kan göra poäng. Frågan är om han kommr att passa in i Houstons lagbygge.

San Antonio Spurs och Toronto Raptors bytte sina superstjärnor med varandra, Kawhi Leonard och DeMar DeRozan.  En intressant affär men frågan är vilket lag som drog det längsta strået? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar